Selecteer een pagina

Episode 2: Bert Hubert

jan 15, 2021

In deze tweede podcast heb ik internet pioneer Bert Hubert in de uitzending. 75 procent van de Nederlandse huishoudens kan internetten dankzij zijn software. Bert kan je vragen stellen als: “Hoe zou Noord Korea nou het internet platleggen?” en daar ook een goed antwoord op kan geven.

We gaan in op het risico van achterdeurtjes van Chinese chips en dat dat een goede reden is om China niet boos te maken.

9 Reacties

 1. Jan Los

  Leuke informatief nuchtere podcast.

 2. Henk van Ee

  Wat een interessante podcast! Laagdrempelige uitleg door de vakman over de werking van het Internet en de bedreigingen daarvan in internationaal perspectief. Diverse onderwerpen zoals de rol van telecom-bedrijven en hoe zij georganiseerd zijn of de kwetsbaarheden van IPV6.

  Teveel om op te noemen en deze podcast is erg waardevol om ook te gebruiken in opleidingen die de security professional van morgen opleiden!

  Dank dus!

 3. Pim Bonte

  Waarom mag ik de filmpjes niet buiten Nederland kijken?

 4. Ronald Prins

  Hoi Pim. Ik snap niet helemaal wat je bedoelt. We hosten geen filmpjes, slechts audio podcasts. Daarnaast filteren we ook niet op land.

 5. Pim Bonte

  Hoi Ronald, ik zie nu inderdaad dat het een podcast is, gehost bij Spotify. Maar in dat geval doet Spotify dus de geo-blokkade?

  “This content is not available in your country. ”

  Staan de interviews misschien ook op Youtube?

 6. Pim Bonte

  Bedankt Ronald, via Soundcloud werkt het!

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Luister EN VOLG VIA:

Spotify

Apple Podcasts

Deze website

Google Podcasts